Over ons

Sinds 2009 heeft Heist-Aan-Zee er een prachtige damesboetiek bij! Scara Weekend is synoniem aan kwaliteitsvolle mode. Niet enkel nationale en internationale topmerken kunt u hier terugvinden maar ook tal van betaalbare en draagbare mode met een moderne toets zoals K-Design, Tramontana, Betty Barcley, Gerry Weber, Atmos, ... Scara Weekend biedt dameskleding voor vrouwen van elke leeftijd met een passie voor mode, die een onberispelijke kwaliteit vooropstellen. De nieuwste trends worden op de voet gevolgd, zo vindt ieder wat wils!

In de winkel heerst er een ongelooflijke gezellige sfeer wat voor het team een zeer belangrijke factor is. Dames moeten zich op hun gemak voelen. Het team helpt hen met eerlijke en professionele hulp zodat ze zich stuk voor stuk uniek vinden en vooral met een goed gevoel de winkel verlaten. Geen moeite is te veel!

Ontdek in de winkel de verscheidene merken en kom ze vrijblijvend bekijken want er is zoveel meer... Wij staan steeds klaar met een glimlach, 7 op 7, om u bij te staan bij het kiezen van een stijlvolle outfit voor eender welke gelegenheid. Altijd welkom!


Onze winkel


Ons team